Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Lund kommune v/ordfører vil under denne fanen legge ut saker som viser at det skjer mye positivt innen næringslivet i kommunen. I nyhetsbildet dukker det stadig opp «gladsaker». Vi er stolte over den kreativitet, innsats og ikke minst det pågangsmot som utvises.


Lista over næringsaktører er lang, men vi er avhengige av å bli kontaktet for at oversikten til enhver tid skal være så oppdatert som mulig. Ikke alle aktører har hjemmeside, men kontaktinfo som tlf. og e-post er godt nok.


Ordføreren vil gjerne besøke næringslivet, både i forbindelse med nyetableringer og markeringer, og ellers også for å holde seg orientert om det som skjer i kommunen. I disse koronatider deles det bare ut verbale «blomster», og fysiske besøk må dessverre avventes inntil videre.


Tips og kort faktainformasjon til saker som bør fremheves på denne siden, mottas med takk til e-post: magnhild.eia@lund.kommune.no

Pizzabakeren med filial på Moi

Like før jul ble Pizzabakeren åpnet i leide lokaler i samme bygg som YX-stasjonen. Hilde Heggelund er daglig leder og Cecilie Berntsen, som fra før eier og driver Pizzabakeren Sokndal, er også eier her.


Lund kommune gratulerer og ønsker dem lykke til!

green-pepper-2024889_1280