Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Åpen dag på Eikeland Gård

Imponerende arrangement på Eikeland Gård

Lund kommune er stolt over å ha et så innovativt og fremoverlent næringsliv i kommunen. Arrangementet i regi av Risa AS, Rental.one og Bjørns hage og anlegg hadde nærmere 3000 besøkende ifølge arrangørene. Logistikken var imponerende, og hele konseptet med åpen gård, messe med 45 utstillere, grilling og aktiviteter for barn, høstet bare lovord.

Lund kommune takker også for jobben Risa AS gjør med over 60 lærlinger skoleåret 2022/2023, og gratulerer med vel gjennomført lærlinguke 2022.

Bilder tatt av Magnhild Eia

Statsrådbesøk i Lund kommune

Kommunal- og distriktsminister, Sigbjørn Gjelsvik, besøkte Lund i forbindelse med bygdedagene i Heskestad 20. - 21. august

Statsråden mottar en Moibjelle som minne fra besøket. Bilde av Lise Moen

Jubilanter

25 og 30 års tjeneste i Lund kommune

25 år i Lund kommune

Næringslivet i Lund «blomstrer»

Samfunnet er i ferd med å gjenåpnes etter vel 1,5 år med pandemi og unntakstilstand. Ordfører og kommunedirektør, næringsansvarlig i kommunen,  besøkte denne uka en rekke spennende, men vidt forskjellige bedrifter i Lund kommune.

Forest Kids