Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ny giv i det tverrfaglige samarbeidet

Like etter påske kunne ordføreren ønske Dalane barnevern ved barnevernleder Tove Ørsland velkommen i forbindelse med etablering av fast kontordag på rådhuset.

Barnevernleder Tove Ørsland ønskes velkommen på rådhuset av ordfører Magnhild Eia og ledende helsesykepleier, Sylvia Imhof

Se hva som skjer i Lund!

Positive nyheter og gladmeldinger «drukner» lett i strømmen av  korte og kjappe nyhetsmeldinger. Så hva tenker folk flest om Lund kommune?

Moi sentrum ved lavvann 2

Julehilsen fra Ordføreren

Lund kommune ønsker alle våre innbyggere og samarbeidspartnere god jul og godt nyttår.

M11_TXT_JUL_LundeKommune (2)-1

Ulven til Lund

Ordføreren vil ta opp saken om å få ulven til Lund i formannskapets møte 27. oktober.

Ulv

Treffpunkt Dalane - paneldebatt med de fire dalaneordførerne

Næringsforeningen i Stavanger-regionen inviterte de fire dalaneordførerne til debatt om aktuelle utfordringer i regionen på Grand scene i Egersund torsdag 15. oktober kl. 8.00-10.00. Samarbeid er et nøkkelord som hyppig ble nevnt, blant annet for å lykkes med å utvikle arbeidsplasser og skape bolyst i regionen. Tema som ble debattert var; befolkningsutviklingen, betydningen av ny E39 trasé, vindkraft og mineralressurser samt virkemidler for rekruttering av ungdom tilbake til regionen etter fullførte studier.

Paneldebatt
1 | 2