Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Distriktsvennlige studieplasser

Dalane utdanningssenter har nå inngått et samarbeid med Universitetet i Agder (UiA) om leveranse av distriktsvennlige utdanninger. I første omgang er det sykepleierutdanningen som vil bli startet opp, men vernepleierutdanning og barnehagelærerutdanning kan også bli aktuelt i henholdsvis 2022 og 2023.

nurse-4962034_1920

Testing av Covid-19 i Lund

Ønsker du å teste deg for covid-19? Ta kontakt med Lund Legesenter på 51 40 47 60 for å bestille tid.

Korona test

Anbefalte retningslinjer for besøk i omsorgsboligene.

Som følge av utviklingen av COVID-19 den siste tiden, både i Norge og i utlandet vurderes risikoen for smittespredning derfor til å være ytterligere forhøyet enn tidligere. Lund omsorgssenter åpner opp for besøk fra 10/8, men med nye anbefalinger for besøk i omsorgsboligene under tak. Vi oppfordrer besøkende til å ta hensyn til disse anbefalingene.

Blomst

Innskjerpede smittevernsrutiner ved besøk på Lund sykehjem

Som følge av utviklingen av COVID-19 den siste tiden, både i Norge og i utlandet, vurderes risikoen for smittespredning derfor til å være ytterligere forhøyet enn tidligere. Lund omsorgssenter åpner opp for besøk, men med nye og innskjerpede besøksrutiner på sykehjemmet. Disse er gjeldende fra i dag 10/8.

coronavirus-4914028_1920

Omsorgssenteret er midlertidig stengt for innendørs besøk

Som følge av utviklingen av COVID-19 den siste tiden, både i Norge og i utlandet, er det i samråd med tilsynslege besluttet at omsorgssenteret lukker for besøk innendørs igjen fra den 3. august 2020. Dette gjelder både omsorgsboliger under tak og sykehjemmet. 

korona

Korona info

Følg med på informasjonen fra Folkehelseinstituttet (FHI) om hvilke råd som er gjeldende til enhver tid. Lund kommune oppfordrer innstendig om at alle setter seg inn i de nasjonale føringene og respekterer både lokale og nasjonale tiltak. 

Korona
1