Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Lund kommune v/ordfører vil under denne fanen legge ut saker som viser at det skjer mye positivt innen næringslivet i kommunen. I nyhetsbildet dukker det stadig opp «gladsaker». Vi er stolte over den kreativitet, innsats og ikke minst det pågangsmot som utvises.

Lista over næringsaktører er lang, men vi er avhengige av å bli kontaktet for at oversikten til enhver tid skal være så oppdatert som mulig. Ikke alle aktører har hjemmeside, men kontaktinfo som tlf. og e-post er godt nok.

Ordføreren vil gjerne besøke næringslivet, både i forbindelse med nyetableringer og markeringer, og ellers også for å holde seg orientert om det som skjer i kommunen. I disse koronatider deles det bare ut verbale «blomster», og fysiske besøk må dessverre avventes inntil videre.

Tips og kort faktainformasjon til saker som bør fremheves på denne siden, mottas med takk til e-post: magnhild.eia@lund.kommune.no

Næringsdrivende kan søke om utsatt frist for å levere skattemeldingen

Koronapandemien har ført til økt arbeidsmengde for regnskapsførere og revisorer. Finansdepartementet åpner derfor for at næringsdrivende kan søke om forlenget frist for å levere skattemeldingen for formues- og inntektsskatt til 20. august 2021. Det legges opp til en enkel, automatisert løsning for å søke om utsettelse.

calculator-385506_1920

Lund i Rogaland er klar for innovasjonskonkurranse

Lund kommune ønsker å bygge bro mellom hjørnesteinsbedrifter og befolkningen, og inviterer nå kreative hoder, hjerter og hender til å komme med forslag til hvordan det kan gjøres.

art-1209519_1920

Velkommen til samskapingsverksted for Lund kommune

Kan din bedrift løse utfordringen til Lund kommune? Som en del av den pågående innovasjonskonkurransen inviterer vi til et samskapingsverksted hvor du kan bli bedre kjent med kommunen og møte mulige samarbeidspartnere.

art-1209519_1920

Grunderhjelp med 120 prosents økning

Skape løste koronautfordringen med å gjøre alle kurs og rådgivningstjenester digitale. Det resulterte i at over dobbelt så mange gründere fikk hjelp i fjor.

En-dør-inn-Skape

Ekstra investeringstilskudd

Stortinget har bevilget kr 80. mill i ekstra investeringstilskudd til nødvendig omstilling og videreutvikling av reiselivsnæringen i distriktene.

money-2724241_1920

Kommunalt næringsfond

Regjeringen har bevilget ekstraordinære midler til næringsutvikling som en følge av Covid-19 utbruddet.

abstract-1900425_1920
1 | 2