Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Lund kommune v/ordfører vil under denne fanen legge ut saker som viser at det skjer mye positivt innen næringslivet i kommunen. I nyhetsbildet dukker det stadig opp «gladsaker». Vi er stolte over den kreativitet, innsats og ikke minst det pågangsmot som utvises.

Lista over næringsaktører er lang, men vi er avhengige av å bli kontaktet for at oversikten til enhver tid skal være så oppdatert som mulig. Ikke alle aktører har hjemmeside, men kontaktinfo som tlf. og e-post er godt nok.

Ordføreren vil gjerne besøke næringslivet, både i forbindelse med nyetableringer og markeringer, og ellers også for å holde seg orientert om det som skjer i kommunen. I disse koronatider deles det bare ut verbale «blomster», og fysiske besøk må dessverre avventes inntil videre.

Tips og kort faktainformasjon til saker som bør fremheves på denne siden, mottas med takk til e-post: magnhild.eia@lund.kommune.no

Nytt fjøs på Tekse

Like over nyttår kunne nok en bonde, Edgeir Jacobsen, ta i bruk sitt nye, toppmoderne melkekufjøs.

Lund kommune er valgt ut som en av tre deltakere i Gnist programmet

Lund kommune er stolte over å ha blitt valgt som deltaker i Gnist-programmet! Det passer perfekt inn i våre overordnede planer for et smartere og mer bærekraftig Lund, og vi gleder oss til å ta fatt på dette viktige arbeidet sammen med næringslivet, innbyggere og fylkeskommunen.

sparkler-839831_1920

Kommunalt næringsfond

Regjeringen har bevilget ekstraordinære midler til næringsutvikling som en følge av Covid-19 utbruddet.

abstract-1900425_1920