Lund kommune har så langt i 2021 vært blant de heldige kommunene uten smitteutbrudd og med nasjonale restriksjoner til å leve med. Vaksinasjonsprogrammet går sin gang, og alt ligger til rette for at vi bare går mot “lysere” tider.  

Likevel ser vi hvor lite som skal til før situasjonen brått kan endre seg, slik vi har sett blant andre i eksempelvis Eigersund, Sirdal og ikke minst Suldal kommune. Ordføreren minner derfor om hvor viktig det er fortsatt å være bevisst på de generelle reglene om smittevern; holde 1 meters avstand, håndhygiene og være hjemme ved luftveissymptomer. 

Til høsten vil de fleste av oss være fullvaksinerte. Jeg ser fram til å besøke alle som har startet opp ny virksomhet eller gjort store investeringer og oppgraderinger. Dere er ikke glemt! Det blir også kjekt å kunne besøke de ulike avdelingene i kommunens egen virksomhet. 

Under pandemien har det vært god byggeaktivitet flere steder og på ulike områder i kommunen. Det vil følgelig bli flere åpninger etter ferien i tur og orden. I det hele tatt er det mye å glede seg over i kommunen og god stemning og optimisme blant folk flest. 

Ordføreren tar med dette ferie fra “kontoret”, men vil være tilgjengelig på e-post og SMS gjennom hele sommeren, og gi tilbakemelding innimellom når det passer.  

Nå skal vi alle “lade batteriene”. Nyt ferie og fritid, lange, lyse sommerkvelder og sjekk ut aktiviteter og turmuligheter i nærområdet! Gode opplevelser sammen med familie og venner gir livet mening. Noen opplever imidlertid utenforskap, og dette har blitt forsterket gjennom pandemien. Kanskje det er noen i ditt nabolag som trenger en invitasjon? 

 

GOD SOMMER! :-) 

 

Vennlig hilsen 

fbLogo 

Magnhild Eia 

Ordfører 

Tlf 918 85 196 eller 51 40 47 00 (sentralbordet)