Også i Lund har vi gjennom mange år gledet oss over sang og musikk både i tiden før jul, og ikke minst i selve julen, blant annet på gudstjenester og arrangementer

I kirkene og i pinsemenigheten Sion vil det i løpet av adventstiden være varierte konserter:

 

Sion, lørdag 4. og søndag 5.desember klokken 18:00: Adventskonserter

I år er det både voksne, barn og unge som er med for å gi hele bygda en vakker konsert og litt ekstra julestemning.

Dere kan forvente julespill, sang og musikk og ikke minst juleglede. Vi håper å få gi tilbake til hverandre etter et halvannet år som har vært både vanskelig og utfordrende – nå er det på tide med feiring, glede og fellesskap!

 

Pris voksen: 150,-

Pris ungdom mellom 12 og 18 år: 50,-

Barn under 12 år: Gratis!

 

Billetter kan kjøpes ved inngangen, eller se etter stands når det nærmer seg.

 

 

Lund kirke søndag 12.desember kl 18:00: Julekonsert

På denne konserten deler bygdas kor og korps sine fineste advents- og juletoner med tilhørerne. Moi har et variert sang- og musikkliv, og denne kvelden får vi virkelig oppleve dette på sitt beste. Konserten avsluttes med storslått korpsmusikk spilt av Moi Musikkorps, og vi får alle være med på å synge julesalmen " Deilig er jorden", tonefulgt av korps og kirkens orgel. Kollekt ved utgangen. Arr: Moi Musikkorps

 

Heskestad kyrkje tirsdag 21. desember kl 19:00: Julekonsert.

Nå nærmer vi oss veldig jul, og denne konserten har et rolig og neddempet preg, men er full av julestemning. Heskestadkoret er arrangør, og synger mye i konserten, Eigil Østrem spiller trompet, og det blir også allsang. Årets gjester er Mannskvintetten fra Moi. Kollekt ved utgangen.

 

 

Sion, Moi Musikkorps og Heskestadkoret ønsker alle hjertelig velkommen til konsert!

Finn den som passer best for deg, eller få med deg alle tre:) 

 

For julegudstjenester og-arrangementer: Se gudstjenesteoversikten annet sted i bladet, og ellers annonser/plakater på papir og digitalt.