VERDENSPREMIERE

Onsdag 5. desember kl. 19.00 har Lund kino verdenspremiere på filmen DET GYLNE KOMPASSET, basert på den først boken i Philip Pullmans prisbelønte fantasy-trilogi.
Vi åpner dørene kl. 18.00 og det vil bli litt gratis snop til alle og utlodninger av flotte premier. Filmen har 11 års aldersgrense.

Om handlingen i filmen:
Storslått filmatisering basert på den første boken i Philip Pullmans prisbelønte fantasy-trilogi, med Nicole Kidman, Daniel Craig og Dakota Blue Richards på rollelisten.

Hovedpersonen, 11-åriga Lyra, får et gyllent kompass av rektor på skolen hun bor på, det viser seg at kompasset er en magisk veiviser til sannheten.

Etter att Lyras onkel, Lord Asriel, forteller om et mystisk sted i nærheten av Nordpolen der det finnes en annen verden, begir Lyra seg ut på en spennende reise og dras in i et eventyr fylt av onde og gode hekser, panserbjørner, daimoner (et slags fabeldyr som gjenspeiler hver enkelt karakter sin sjel) og mystiske vitenskapsmenn. Lyra innser till slutt att utgangen på hennes eventyr innebærer mer enn både liv og død for henne selv.Tips ein ven Skriv ut