Markeringen startet med  Bli med dans på Lundtorget og frukt mm. Barna ved skoler og barnehager i kommunen var invitert. Ca. 50 barn møtte og fikk danse og være sammen i regnet.

Inne i Lundetun startet arrangement kl. 14.00. Her hadde Psykisk helse og folkehelse laget et spennende program hvor tema for Verdensdagen #ta vare på hverandre, løft blikket ble formidlet av lokale krefter over et måltid med spennende og sunne småretter tilberedt av bl.a. Bente Brogeland.

Ranita Hansen holdt et interessant innlegg om utenforskap og fokuserte på hvordan vi alle kan bidra til å inkludere andre ved å løfte blikket og se utover oss selv.

Ida Vestbøstad inspirerte med sitt innlegg de over 70 oppmøtte iht.  kost og aktivitets betydning for et godt liv. Hun ga nyttige tips og kunnskap om tema.

En spesiell takk til elever ved Lund ungdomsskole som bidro med vakker sang og hjelp med bl.a. matforberedelser. Takk også til Marianne Brogeland for sang, Daniel Hinderaker for musikk og Lotti Løvhaug for en fin innledning.