Vellykka Aurefestival

Lund Jeger og Fisk og Moi Musikkorps inviterte denne helga til den 16. Aurefestivalen. Det begynte fredag kveld med premiere på filmen ”Harry Potter”. Ordfører Kjell Erfjord åpnet festivalen lørdag klokka 9.00. Etter dette gikk det slag i slag ut over dagen.

Festival-lørdagen ble avsluttet med dans i Nor-Dan hallen (Lasse Johansens Orkester og Santor) ; med om lag 600 frammøtte. Skjenkekontrollen møtte også opp og var heldigvis godt fornøyd med vaktholdet, med arrangørene og med festdeltakerne.

På programmet søndag sto friluftsgudstjeneste i ”Haien”.

Det så ut som om de mer enn 2000 frammøtte trivdes i det gode været og med programmet i Moi sentrum lørdag. Populære innslag var konsertene med Moi Musikkorps og NorDan-orkesteret, klovnen Teddy Scott samt tivoliet i Timrevika. Aurekakene samt steikt aure med tilbehør gikk også ned på høykant. I følge Vegard Moi fra Lund Jeger og Fisk ble det solgt mer mat i år enn i 2006. Ivar Hellesmark vant 1. premie i ”Andesleppet” og mottok for dette premie på 10.000 kroner.

Primus motor Vegard Moi er kjempegodt fornøyd med festival-helgen.

- Vi hadde ”griseflaks” med været ! Det regnet i Egersund og Flekkefjord men ikke på Moi !

Vegard retter også en stor takk til de mer enn 70 frivillige som bidro til at Aurefestivalen i 2007 ble så vellykka som den ble.

Aurefestivalen 2007

13/8-07, Svein Tore ÅtlandTips ein ven Skriv ut