Velfortjent pris til Tore Rasmussen

Lund Næringsforening delte lørdag ut Optimistprisen for 10. gang i forbindelse med Aurefestivalen. Administrerende direktør Tore Rasmussen på NorDan fikk i år denne prisen som består av diplom og en stor gyngestol fra Medby Trevare.

Prisen skal deles ut til personer/virksomheter innen næringslivet som har gjort og gjør en stor innsats lokalt og som ser muligheter som er til stede.

Styreleder i Næringsforeningen Kjell Jan Støre pekte i sin tale på at Tore Rasmussen betyr og har i mange år betydd mye for mange mennesker og familier i Lund og i våre nabokommuner.

Gjennom mange år har han vist at han har hatt stor tro på bedriftens produkter, og bedriften framstår i dag som ledende innen norsk trevareindustri. NorDan har opp gjennom årene fått mange leverandørpriser og ble bl.a. i juni 2008 kåret til ”Årtes bedrift 2007” av Norske Trevarefabrikkers Landsforbund.

Aurefestivalen 2009
Foto: Svein Tore Åtland

Det har ellers vært god oppslutning om de ulike arrangement under Aurefestivalen denne helga. Det hele begynte med Lindesnes Trekkspillklubb på Heskestad Samfunnshus fredag kveld og ble avsluttet med konsert i Lund kirke ved Elias Akselsen søndag kveld.

fra høyre : Henrik Hamre, Johnny Røyland og Odd Magne Hamre
Foto: Svein Tore Åtland

10/8-09, Svein Tore ÅtlandTips ein ven Skriv ut