Treskofabrikken 20 år

Søndag 20. september var det nøyaktig 20 år siden Karin og Sigmund Stenberg overtok og startet Eik’s Treskofabrikk. Jubileet ble feiret sammen med de ansatte forrige fredag. I denne anledning avla ordfører og rådmann fabrikken et besøk fredag formiddag og overleverte en blomsterhilsen fra Lund kommune.

Ordfører Olav Hafstad gratulerte med jubileet og var imponert over det som Karin og Sigmund hadde fått til innenfor en vanskelig bransje. Ved en tidligere anledning var han også blitt fortalt at det hadde vært treskoproduksjon i Hovsherad i mer enn 100 år.

Sigmund kunne fortelle at de 11 ansatte har nok å gjøre. De har gode ordrereserver og har fått nye store kunder i høst. På direkte spørsmål fra oss var han helt klar på at han ikke hadde angret en dag på at de satset på treskoproduksjon for 20 år siden. Etter dette er produksjonen utvidet; ikke minst med sko som har myksåler og med vernesko. Karin og Sigmund avsluttet med å si at de gleder seg til å ha stand på Bjerkreimsmarken neste helg..

25/9-09, Svein Tore ÅtlandTips ein ven Skriv ut