Takk fra Emil Nikolaisen

Vi har fått en hyggelig hilsen fra Emil Nikolaisen som vi ønsker å formidler til alle dere som var med å hjalp til før, under og etter Kamerad & Spelemann arrangementet.

"Vi vil gjerne si ut en stor takk til alle som var med på å gjøre lørdag 23. august på NorDan- fabrikken til en særdeles spesiell kveld, som vil stå brent i minnet på såvel folk fra Dalane som folk og fe fra fremmede strøk.. Moi har fått høylytt lovprisning, om hvordan man fikk hjelp til fiksing av bil midt på natta, kopiert festivaldokumenter, også dette i sene nattetimer, elektriker Arne Eiks stand- by hjelp til alle døgnets tider, rigging og rydding og geniale Røiland brothas i spann m Stein&sjefsassistent dagen derpå, Svein Voilås kaffe på campen i Skjerpeskogen på morrakvisten.. Svein Kjetils hinkende fot.. haha gamle sjørøver! Torry! Morten trommis og fabrikksjef, wow. Takk Ronny for lånet av ampen. Og Eik tresko.. En glimrende jobb av staben v Lund Kulturkontor, Egil og Kari i spissen!! Stavanger 2008, Dalane Kultur, Sjåførene.. og ikke minst NORDAN og Rasmussen' s!!! dette var helt utrolig. Rutinerte festivalgjengere og utenbysfolk var helt stumme av begeistring. Moi har virkelig fått vist et nydelig ansikt til (om)verden!

Og dere som kom og hjalp oss utenifra.. Louis Trashpop, Kristel, Espen Høydals, Espen Husby, Frontlight, Egersund Kommune, Neil, Stig, Kristin, Joachim, Leo, Bjarne, Kåre, Remi, Sarah Haycox, Runar, Leo, Nikolaisen' s, Ben, Anders Øen, Andreas Tellefsen, Christian Bloom, Rune Mortensen, Rune på Mono, Behnam, Vegard Strømsodd, Vegard Waske, Helena og backstage- galningene, samt alle som bidro fra scenen!!!

Beklager dere vi har glemt.. så langt nådde internminnet"

Noen reportasjer:
PITCHFORK
THE QUIETUS
CLASH MAGAZINE
DALANE TIDENDE
VÅRT LAND
NRK LYDVERKET

Billedserier:
http://www.new.facebook.com/album.php?aid=152851&l=b273c&id=792600505
http://www.vl.no/kultur/article3740692.eceTips ein ven Skriv ut