Takk for besøket!

Kronprinsparet sitt besøk i Lund torsdag ettermiddag ble et minne for livet for mange. Det regnet under hele besøket, men programmet ble likevel gjennomført som planlagt. Det begynte med omvisning på NorDan mens produksjonen pågikk for fullt. Kronprinsparet tok seg flere steder god tid til å hilse på og samtale med noen av de ansatte.

Kronprinsparet og ordføreren

Deretter bar det ut til stor folkefest ved Båtsportsenteret. Her fikk vi oppleve en fantastisk forestilling av elever fra Lund Musikk- og Kulturskole sammen med elever fra Nygård barneskole. Kronprins Håkon Magnus trosset været og tok med seg mikrofonstativet ut i det kraftige regnet da han skulle holde sin tale. Publikum likte dette og gav ham stor applaus.

Kronprinsparet i småbåthavna

Dagens pressemøte fant sted på låven i Museet etter at Per Chr. Salvesen hadde vist gjestene rundt på Museet. Om lag 25 journalister og fotografer fra inn og utland deltok under kronprinsparet sitt besøk i Lund.

Fra kronprinsparets pressekonferanse

På programmet sto også besøk på Lund Omsorgssenter. Her foretok Kronprinsesse Mette Marit den offisielle åpningen av ”Dagsenter for demente”. Barn og elever fra barnehagene i Hovsherad og Heskestad/Ualand bidro med sang og dans, og Moi Skolekorps spilte. Beboere og gjester fikk også smørbrød og kaker på Omsorgssenteret.

Kommunens gaver til kronprinsparet var 5 par tresko fra Eik’s Treskofabrikk og en gyngestol fra Medby Trevare.

Kronprinsparets gaver

Klokka 18.15 dro Mette Marit og Håkon Magnus fra Moi stasjon med tog til Oslo. Moi Musikkorps spilte på stasjonen.

Til Kronprinsparet : Takk for besøket og velkommen tilbake !

Takk til alle som bidro til å gjøre denne dagen til en spesiell opplevelse og et minne for livet for mange !

4/9-09, Hilsen Svein Tore ÅtlandTips ein ven Skriv ut