Sommervikar ved sentralbordet i kommunen

Like sikkert som at sommeren er her, er invasjonen av unge kjekke sommervikarer i Lund kommune. Også i år vil vi presentere et utvalg av disse, og først ute er Aina Stene som i tiden fremover vil vikariere ved sentralbordet på Rådhuset.

Aina bor på Heskestad og er 20 år gammel. Hun skal ivareta kommunens sentralbordfunksjoner i de neste 5 ukene, og det blir dermed Aina's blide ansikt (og stemme) du vil møte når du kontakter kommunen i ferien.

Til vanlig er Aina student og har akkurat avsluttet første året med økonomi og informatikk ved Universitetet i Stavanger (UIS). Når sommerjobben er ferdig, skal hun ha ferie med blandt annet en tur til Tyskland. Og til høsten fortsetter studiene ved UIS.

Aina er ikke helt ukjent med arbeidsoppgavene på Rådhuset. I fjor hadde hun samme jobb i tre uker, og i tillegg arbeidet hun 2 uker i uteseksjonen. Dermed kan vi ta ferie med god samvittighet.

Sentralbordet/resepsjonen er i sommer betjent mandag - fredag kl 08 - 15. Er det noe du lurer på, så stikk gjerne innom. Aina hjelper deg så gjerne.Tips ein ven Skriv ut