Sommerguide på Coop Mega og Museet

Selv om været er nesten høstlig er det tiden for sommerferie. Mye i Lund går på lavdrift, selv om enkelte personer faktisk har den travleste tiden akkurat nå. Møt Aud Signe Steinnes som betjener det nyopprettede turistkontoret på Coop Mega.

Aud Signe veksler med Hildegunn Therese Hofsmo med å være guide på turistkontoret og museet. Hun er 19 år og har studert engelsk ved universitetet i Stavanger. Til høsten begynner hun på journalistikk ved universitetet enten i Bergen, eller Volda. Nå i sommer skal Aud Signe sammen med Hildegunn Therese jobbe i ca 7 uker som turistverter.

Tilbudet på Coop Mega er nytt av året og er et prøveprosjekt Lund Kommune har. Kontoret kommet i tillegg til Lund turistkontor som også i år betjenes av Mette Engesæther Welle, og befinner seg på Lund Folkebibliotek.
Aud Signe kan fortelle at det gjennomsnittlig er 3 turister innom om dagen. Hun forventer imidlertid at det kommer til å øke ettersom tyskerne ikke har gjort det store inntoget enda. Rustet med kart, brosjyrer og PC med internett er Aud Signe og Hildegunn Therese klar til å formidle Lunds vakre og gode sider til hvem det måtte være. Stikk gjerne innom og benytt deg av tjenestene som tilbys. Kontoret er ved siden av kafeen, i det gamle "røykerommet".

Kontoret på Mega er åpent på hverdager 12 - 15, og lørdager 11 - 14. Museets åningstider finner du her.

Turistkontoret kan forøvrig nåes på epost: lund.turistinformasjon@gmail.comTips ein ven Skriv ut