Cadillac

Frivillig på Omsorgsenteret:

På tur i Cadillac Eldorado 1976

20181001_170658_resized
Fintfolk på tur : )
20181001_170649_resized
Cadillac1

1.oktober fikk beboerne på Omsorgssenteret tilbud om å få sitte på i en Cadillac Eldorado.

 

Børild Grøsfjell stilte som sjåfør med sin egen Cadillac Eldorado 1976. Han er medlem av Lund Rotary, og i den forbindelse ble han utfordret til å være sjåfør for de eldre på Omsorgssenteret. Han tok utfordring, samtidig som han syntes det var kjekt å få lov å være sjåfør for de eldre. Det er andre året han gir beboerne denne mulighet, til å nyte turen i hans staselige bil. En bukett sommer blomster lå på dashbordet, og det sette en ekstra pynt inne i bilen. Flere av de eldre bemerket den fine lyden på kjøretøyet, fine tepper på gulvet, hvite seter og ikke minst den fine formen på bilen som var pyntet med blomster.  Siden bilen var en «seks seter « kunne tre personer sitt fremme, og det ble stor stas.

Personalet på alle avdelingene sjekket ut med det eldre, om hvem som ønsket dette tilbudet.  Inne i «Storstua» ble det servert litt kaffe og brus med noe godt tilbehør som «ventekos».

Responsen fra de eldre var positiv. En beboer minnet sjåføren på at han hadde vært med på turen i fjor, samtidig som han smilte godt og var første mann bort til bilen.  Noen få av personalet og pårørende deltok sammen med beboerne på tilbudet, og praten gikk lett underveis.

Børild Grøssfjell fikk kjøre flere turer, og det ble tatt høyde for de eldre sine ønsker om veivalg. En stor takk til sjåfør, Børild Grøssfjell, som gav de eldre en spesiell fin opplevelse i nærmiljøet denne ettermiddagen.

Folkehelsekoordinator

Jrn.