Kommunen har nå satt opp nye infoskjermer på følgende steder (klikk på linkene for å se hva skjermene inneholder akkurat nå):

Skjermene har følgende funksjon:

  • Informasjon om arrangementer og hendelser i kommunen. Det vil videre kunne være nyheter, værmeldinger og utvalgte sosiale media kanaler av antatt interesse.
  • Varslingskanal til befolkningen ved krise, ulykker og beredskap.
  • Informasjonskanal til de av våre innbyggere som ikke er så ivrige brukere av datamaskiner og internett.

Dersom dere har kommentarer eller innspill til innhold på skjermene så send gjerne en e-post til postmottak@lund.kommune.no eller ring kommunen på 51 40 47 00. Skjermene vil ikke kunne brukes til å fremme politisk eller kommersielt innhold. Kommunen forholder seg retten til å vurdere hva som er egnet for publisering.

En stor takk til NorDan kulturfond som har sponset skjermene.

Infoskjermen app

Infoskjermen app på telefonen

 

Det er mulig å få alt innholdet på skjermene direkte på din mobil. Klikk her for å se fremgangsmåten. Ved viktige meldinger sender vi ut et push varsel til mobilene som har lastet ned appen. Dermed blir man umiddelbart orientert om hendelsen.

Kodene for de ulike skjermene er:

Coop Ualand: 4PXRP4
Coop Hovsherad: N7FA85
Kiwi Moi: WB7UFY
Lundetun: BGYCT2
Lundbadet: PWZD9N
Biblioteket: FIM4CV

Innholdet på butikkene vil stort sett være likt, mens innholdet på de andre stedene vil være mer tilpasset lokalet skjermen står i. Sikkerhetsrelaterte varsler vil komme på alle skjermene.