Lundmesterskapet 2007

Det har blitt en tradisjon at Lundmesterskapet i friidrett arrangeres siste torsdag i august og torsdag 30. august arrangerte Moi IL - Friidrett Lundmesterskapet 2007. Lundmesterskapet er for barn (fra 2. klasse), ungdommer og voksne.

I år stillte det 128 deltakere til start som er noe mindre enn i fjor. Det ble konkurrert i 49 øvelser og i disse øvelsene var det 256 starter. Her er klassevis fordeling av deltaker’ne.

Antall deltakere i :

 

2 klasse

:

13

3 klasse

:

25

4 klasse

:

20

5 klasse

:

22

6 klasse

:

13

7 klasse

:

18

8 klasse

:

6

9 klasse

:

2

10 klasse

:

2

16 år

:

2

Junior

:

1

Senior

:

4

Ut i fra antall deltakere i de yngste klassene lover det godt for fremtiden til Moi IL-Friidrett.

Arrangementet startet kl 17.30 og varte til ca 20.40. I år hadde vi flott vær, men det ble nok noe kaldt for de fleste da sola gikk ned.

Også i år vil vi benytte anledningen til å takke alle skolene i Lund kommune. Skolene får utdelt invitasjon til Lundmesterskapet som de deler ut til elevene. I tillegg tar skolene imot påmeldingene. Vi vet at dette medfører ekstra-arbeid for skolene i en ellers hektisk skolestart, men for oss som arrangerer er til uvurderlig hjelp.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle dere som stiller som funksjonærer. Moi IL - Friidrett består av en "håndfull" personer og vi ville ikke klart å gjennomføre arrangementet uten deres hjelp.

Moi IL - Friidrett
Thor Eivind Øksendal.Tips ein ven Skriv ut