Lundmesterskapet 2006

Torsdag 31. august arrangerte Moi IL - Friidrett Lundmesterskapet 2006. Det har blitt en tradisjon at Lundmesterskapet arrangeres siste torsdag i august. Lundmesterskapet er for barn (fra 2. klasse), ungdommer og voksne.

Se resultatlisten

I år var det påmeldt ca 140 deltakere hvor 133 stillte til start. Det ble konkurrert i 56 øvelser og i disse øvelsene var det 278 starter. Arrangementet startet kl 17.30 og varte til ca 21.15. I og med at vi har kun én lengdegrop så drar arrangementet ut i tid. Moi IL vil forsøke å opparbeide en lengdegrop til slik at arrangementet "glir" lettere.

Vi vil benytte anledningen til å takke skolene i Lund kommune. Alle skolene får utdelt invitasjon til Lundmesterskapet og de deler disse ut til elevene. Dessuten tar skolene imot påmeldingene. Dette er til stor hjelp for oss som arrangerer.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle dere som stiller som funksjonærer. Moi IL - Friidrett består av en "håndfull" personer og vi ville ikke klart å gjennomføre arrangementet uten deres hjelp.

Moi IL - Friidrett
Thor Eivind Øksendal.Tips ein ven Skriv ut