Basseng, byggekommite

Lundbadet er navnet, og det åpnes 30. november

Byggekomiteen for svømme- og flerbrukshallen var samlet til møte i dag fredag 21.06.2013. Et av temaene var navnsetting av bygget, og komiteen samlet seg enstemmig om sitt eget forslag i fra forrige møte: Lundbadet.

Basseng, byggning
Basseng, inne
Basseng, byggekommite
Byggekommite

 

Arbeidet går etter planen og komiteen har kontroll med kostnadene så langt de kan se pr dags dato. Arbeidet med planering utenomhus og plenlegging starter opp nå, og kantstein og hellelegging mv tar til etter ferien. Planen er at bassenget skal fylles med vann fra midten av september og det skal prøvekjøres fra 1.10.2013. Slik det ser ut nå, vil det ble en større åpningsmarkering lørdag 30.11.2013 – kan muligens bli lørdagen etter.

Rådmannen er vel tilfreds med at de økonomiske rammene ser ut til å holde. Innleid profesjonell prosjektleder Peter Arentz styrer prosjektet med fast og stødig hand. Det rapporteres om god stemning på byggeplassen. Utfordringen nå er å forberede driftfasen. Vaktmester er ansatt og han begynner 1.08.2013 for å bli kjent med bygget i god tid før åpningen.

Innbyggerne kan med glede se fram til adventstiden.

 

Moi, 21.06.2013

Rolv Lende

Tips ein ven Skriv ut