Skjermbilde  syng med oss

Lund Bygdekor inviterer til " Syng med oss" 18. oktober

Søndag 18. oktober kl 18.00.  blir det syng med oss på Lundetun

Lund Bygdekor inviterer til «SYNG MED OSS», dette blir høstens allsang-mulighet-samling.

Vi legger opp til mange allsanger med kjente og kjære tekster og melodier. Rundt bordene vil det bli god stemning, og du som publikum vil være med å skape denne.  Sammen med våre gjester fra Flekkefjord, unge sangsolister fra Lund kulturskole og Lund Bygdekors sangglade medlemmer.

Fra Flekkefjord er vi så heldige å få med oss Hollenderbyens Dannede Duer, under musikalsk ledelse av Floyd Nilsen.  Vi gleder oss til å høre disse «Duene» framføre sine tolkninger av deres utvalgte repertoar.
I Lund har vi mange flinke sangere og fra Lund kulturskole har vi med solosangelever, som vil framføre noen av sine sanger for oss. Det er flott med slike «ja» mennesker som stiller opp.
Lund Bygdekor, under musikalsk leder Margun Risa, og akkompagnatør Solvor Kvåle Konstali, vil også bidra til at sangen skal klinge i Lundetun søndag kveld.
«Uten mat og drikke, duger helten ikke», så medlemmene i Lund Bygdekor stiller med hjemmelaget mat, derfor er det ikke nødvendig å gå hjem tørst og sulten etter denne allsangkvelden.
Det vil også bli et lotteri med flotte gevinster i løpet av kvelden.
Det vil bli kjekt om mange kommer til «Syng med oss», og det er lov å gå en tur på stien, ut i naturen, strekke på bena, oppleve fantastiske høstfarger i egen hage eller i naturen, før turen tas til Lundetun, Moi, tidlig søndag kveld.  Det er helsebringende med sang, sosialt samvær og aktivitet.  Ta gjerne med en ekstra person og del kvelden med våre gjester og Lund Bygdekor. Her blir det noe for alle og noe for enhver.  Velkommen!
Med vennlig hilsen
Lund Bygdekor
Birger Skåland
Leder
46619663

 

Tips ein ven Skriv ut