99takk

Etter grundig ombygging og oppgradering:

Kroken ble gjenåpnet med stil

Onsdag 14.12. ble gjenåpning av Kroken markert med koselig sammenkomst i stua. SR-bank Flekkefjord overrakte 4 malerier og trykk, og et vevd teppe. Lund pensjonistforening, byggekomiteen og PNM overrakte blomster og hilsener.

Her vises noen av kunstgavene
På veg inn i stua med litt av den storslåtte gaven fra SR-bank; leder i Pensjonistforeningen mm. Kjell Erfjord, ordfører Olav Hafstad, banksjef Vivian Holm-Hansen og Bjørn Steinar Surdal fra SR-bank, samt Steinar Andersen, medlem i beboerrådet.
Svanhild Kittang innleder
Svanhild Kittang hadde forberedt og ledet samlingen på en fin og uformell måte.
Ordføreren klipper snoren
Her klipper ordføreren snoren som markerer endelig gjenåpning av Kroken. Han takket både de ansatte og de som hadde stått for byggeriet for godt arbeid hver på sitt felt, og ønsket lykke til med videre livsgledearbeid i de fine lokalene.
Leder for byggekomiteen taler
Leder i byggekomiteen Magnhild Eia takket for godt samspill og vel utført arbeid. Hun overrakte blomster til Kari Nysted på vegne av sykehjemmet.
Veggteppet fra SR-bank
Her viser banksjefen fram det nydelige veggteppet som nå skal pryde og lune en vegg på sykehjemmet.
Vaktmesteren får blomster
Vaktmester Bjørn Arild Hansen fikk, velfortjent, blomster og gode ord fra Øystein Brennsæter fra teknisk etat.
Kjell Erfjord overrekker blomster
Lund pensjonistforenings leder hadde også mye godt å om arbeidet og betjeningen ved sykehjemmet, og overrakte blomster til Svanhild som mottok på vegne av sykehjemmet.
Steinar Andersen taler
Før vi fikk deilig risgrøt, og fløtekake og kaffi, benyttet Steinar Andersen anledningen til, på en lun og gripende måte, å takke for det flotte arbeidet som dag og natt utføres på sykehjemmet. Han uttrykte stor takknemlighet for dette. Merethe (th) understreket Steinars gode ord med å gli stille inn i forsamlingen (hun kom fra annet møte), og dele ut risgrøt.
Takk for gavene
Sykehjemmets leder Merethe Birkeland, og de dyktige medarbeiderne Kari Nysted og Svanhild Kittang fram et maleri av den lokale kunstner Salve Nyland. Takk alle sammen for en fin og verdig samling. Trond A Skjæveland