KLUBBHUS GJORT OM TIL BARNEHAGE

Den 5. avdelingen til Hammeren barnehage ble åpnet mandag 6 august. Hammeren barnehage har leid lokalene til Moi klubbhus i et år. Lokalene har blitt innredet med leker og inventar som gjør det til en koselig "vanlig" avdeling.

Barna som går på denne avdelingen er 5 år ; det vil si det siste året før skolestart. Uteområdet er selve idrettsplassen. Det er også satt opp et gjerde rundt selve huset for å gjøre det oversiktlig og mer sikkert. Ute er det bl.a. sandkasse, lekehytte, sykler og andre uteleker.

Klubbhuset vil være basen for barnegruppa, men de vil i tillegg benytte seg mye av tur-områder i nærmiljøet. Flere dager i uka planlegges turdager. For personalet er dette en unik mulighet til å jobbe faglig med barn i samme aldersgruppe. Barna får også være sammen med alle 5 åringer som skal begynne på skolen.

Første dagen ble feiret med bløtkaker og ballonger. Senere i uka hadde basen besøk av barna fra Hammeren som fikk vafler i "kiosken". Barna fra basen har også vært på besøk i Hammeren den første uka. Det var stas en stund å treffe både de andre barna og de voksne, men så fant de fort ut at de måtte tilbake til basen, for i Hammeren var barna så små.......

De fleste barn som går på basen har gått i Hammeren før overflyttingen og deltatt på overflyttingen. Barna har fått deltatt i innkjøp og flytting.Tips ein ven Skriv ut