Klimautfordringene - vårt felles ansvar?

Fredag 20. april kl. 19.00 viser Lund kino Al Gore filmen "En ubehagelig sannhet". Etter filmen inviteres det til en samling i underetasjen hvor Gunnar Kvassheim, leder av Stortingets Energi- og miljøkomité, vil holde en appell over evnet: "Klimautfordingene - vårt felles ansvar?

Gunnar Kvassheim

Litt om filmen:
Fra regissør Davis Guggenheim får vi suksessen AN INCONVENIENT TRUTH fra Sundance Film Festival . Den gir oss et lidenskapelig og inspirert innblikk i én manns innsats for å avsløre de myter og misforståelser som global oppvarming er omspunnet av, og inspirerer til handling for å forhindre det.

Denne mannen er tidligere visepresident Al Gore som i kjølvannet av valgnederlaget i år 2000, skiftet fokus i livet og nå konsentrerer seg fullt og helt om å redde jorden fra endringer vi ikke kan snu. I dette tankevekkende og skarpe portrettet av Gore og hans turné med sitt "global oppvarmingsshow" er Gore morsom, engasjerende, åpen og kort og godt i fyr og flamme over å bringe den grimme sannheten om det han kaller vår "planetære krise" ut til vanlige mennesker før det er for sent.

For mer infomasjon om filmen se her