Kinotilbud

Skal du være hjemme i høstferien? Da kan du benytte deg av anledningen til å gå på kino på dagtid. Lund kino setter opp filmer på dagtid mandag 5. oktober og onsdag 7. oktober i tillegg til ordinære visninger onsdag og i helga.

Mandag 5. oktober kl. 11.00 får vi et nytt møte med Gubben og Katten i filmen Gubben & Katten - Glemligheter. Filmen er tillatt for alle.

Gubben & katten bilde

Mandag 5. oktober kl. 13.00 får vi et gjensyn med Hannah Montana i spillefilmen Hannah Montana: The Movie. Dette er en reprise som jeg regner med mange er glade for å få kunne se igjen på stort lerret.

Onsdag 7. oktober kl. 11.00 er vi så heldige å ha fått førpremiere på den norske filmen KNERTEN. Veldig flott familiefilm på en historie som veldig mange kjenner til, om Lillebror og Knerten fra Anne Cath. Vestlys verden. OBS! pga at dette er en førpremiere må vi ta en forhøyet billettpris - kr 60,-

Knerten bilde

Onsdag 7. oktober kl. 13.00 viser vi i reprise filmen Natt på museet 2, hvor vi igjen mange historiske personer vekkes til live. Det er engelsk tale, men norsk tekst.

Når det gjelder de ordinære visningene har vi animasjonsfilmen SE OPP og stavangerfilmen Rottenetter på programmet. Se her for øvrig programTips ein ven Skriv ut