kirke

Julekonserter i Lund kommune

kirke

Julekonserter i Lund kommune

Vi har en lang tradisjon med konserter i adventstiden. Dette er en fin måte å forberede seg til jul på, både for sangere og musikanter, og de som kommer og hører på.

Også i Lund har vi gjennom mange år gledet oss over sang og musikk i tiden før jul.

I kommunens kirker og i pinsemenigheten Sion vil det være varierte konserter , med program med forskjellig stil og innhold:

 

Først ut er Sion, med familiekonsert 4. Desember kl 17. 6(!) barnekor fra hele kommunen er med og synger i denne konserten, sammen med jentegruppa Seven. Seven er kjent over hele landet, og har jevnlig konserter og kortreff med barnekor. Både barna i korene og alle oss andre gleder oss veldig til dette!

 

11. Desember kl 18 i Lund kirke, har Moi Musikkorps sin julekonsert, hvor bygdas kor og korps deler sine fineste advents- og juletoner med tilhørerne. Moi har et variert sang- og musikkliv, og denne kvelden får vi virkelig oppleve dette på sitt beste. Konserten avsluttes med storslått korpsmusikk spilt av Moi Musikkorps, og vi får alle være med på å synge julesalmen " Deilig er jorden", tonefulgt av korps og kirkens orgel.

 

18. desember kl 19 er det konsert i Heskestad kyrkje. Nå nærmer vi oss veldig jul, og denne konserten har et litt roligere preg. Heskestadkoret er arrangør, og synger mye i konserten. I tillegg er det ungdommer fra bygda som synger, og Eigil Østrem er fast inventar med trompeten sin. Årets gjest er John Nikolaisen. Han er godt kjent som sanger og musiker, og vi ser fram til å høre hans varme, fine stemme i Heskestad kyrkje denne desemberkvelden.

 

Konserten i Lund kirke har kollekt ved utgangen, mens de to andre har inngangspenger.

 

Sion, Moi Musikkorps og Heskestadkoret ønsker alle hjertelig velkommen til konsert!

Finn den som passer best for deg, eller få med deg alle tre:)