Jul på Haukland

Butikkene på Haukland inviterte onsdag kveld til underholdning, juleaktiviteter og gode tilbud i butikkene. Ordfører Olav Hafstad åpnet arrangementet klokka 5. Mange mennesker var møtt fram, og stemningen var god både ute og inne selv om ikke været var av det beste slaget.

Julenissen kom også i år på besøk for å koke julegrøt. Det var populært! Av andre aktiviteter nevnes: juleverksted hos Moi Bygg, skytekonkurranse hos Alm og gang rundt juletreet. Musikalsk bidro Moi Skolekorps og ”Gunvald og jentene”.

Lena Moen (Moen Bjøllefabrikk) sier seg veldig godt fornøyd med arrangementet; bortsett fra været. Butikker og utstillere har etterpå gitt henne gode tilbakemeldinger. Av aktiviteter trekker hun spesielt fram den ”tøffe” julenisssen og den uhøytidelige politikerduellen. Venstre stilte som eneste parti med kvinnelig deltaker i konkurransen (Anne B. Fjelland), og Venstre vant! Oppgaven var å spise mest mulig frukt i løpet av 2 minutter med bind for øynene. Premien på 2000 kroner (sponset av NorDan) måtte gis videre til et veldedig formål i lokalsamfunnet. Venstre gav premien videre til Speideren.

29/11-07, Svein Tore ÅtlandTips ein ven Skriv ut