Jul i Mummidalen

Jul i Mummidalen

Torsdag 24. november kl. 18.00 kommer Mummitrollet og alle vennene på besøk til Lundetun, Moi.
Nå er det blitt jul i Mummidalen.
Mummi og Snorkfrøken
Mummi og Snorkfrøken
Forestillingen spilles i kinosalen torsdag 24. november kl. 18.00. Pris kr 165,- voksne og barn.

OBS! Ta med kamera. Alle barn får hilse på Mummifamilien etter forestillingen!!!

Mummitrollene våkner opp av vinterdvalen for første gang og det er en veldig ukjent og mystisk verden de møter. Alt er hvitt og kaldt. Og hva er dette mystiske som alle venter så spent på? Det kalles jul.... men hva i all verden er jul? Er det noe farlig? Hvorfor må man pynte et tre, og hva skal man pynte det med? Hvorfor skal denne julen ha presanger også?

I denne forestillingen møter vi hele Mummifamilien: Mummimamma, Mummipappa, Mummitrollet, Snorkfrøken og Lille My. Og kanskje, men bare kanskje, Sniff våger seg ut han også. Mummidalen har også fått besøk av en Hemul som er ekspert på alt som har med snø og is å gjøre. Han kan stå på ski, han kan gå på skøyter og han lager perfekte snøballer. Men er det lurt av Hemulen å kritisere snøballene til Lille My?
Hvordan går det med Mummifamilien på glattisen? Klarer Snorkfrøken å overtale Mummitrollet til å lære å gå på skøyter? Hvem vinner snøballkrigen?

Bak produksjonen står Victoria Productions AS som også produserte braksuksessene
"Mummitrollet og Sommer i Mummidalen" og "Vinter i Mummidalen". 2 forestillinger som hittil er sett av ca 110.000 små og store Mummi-fans! I tillegg til "Mummitrollet" har Victoria Productions også presentert familieforestillingen "Pinocchio". I 2003 presenterte selskapet i samarbeid med Sogn og Fjordane Teater "De Bittesmå Dustene" av Roald Dahl, samt "Karlsson på Taket",”Pippi Langstrømpe”, og ”Emil i Lønneberget” av Astrid Lindgren. I 2005 produserte Victoria Productions 30-års jubileumsforestillingen ”Hurra for Albert Åberg” og i 2007 hadde selskapet urpremiere på en splitter ny versjon av ”Jungelboken”.


Norsk dramatisering: Gorm Jenseg
Regi: Bjørn Sæther
Scenografi: Per Olav Austdahl
Musikk: Marius Podolski
Produsent: Victoria Productions AS
Tips ein ven Skriv ut