JUL I MUMMIDALEN

Onsdag 14. november kl. 18.00 får Lundetun besøk av Mummitrollet og alle vennene. Det er Victoria Productions AS som kommer med teateroppsetningen av Jul i Mummidalen.

Billettpris kr 150 v/b. Medlemmer i bokklubben betaler kr 120 v/b (husk medlemskort i).

Billetter fåes kjøpt/reservert på kulturkontoret tlf 51 40 47 24
(kl. 9-15, ikke tirsdag)

Litt om handlingen:

"Jul i Mummidalen" er basert på Tove Janssons bok "Trollvinter". Denne er spesiellt tillerettelagt for å reise rundt for å besøke små og store barn i hele landet!

Det er vinter i Mummidalen og alle sover. Nesten alle. Lille My sover selvfølgelig ikke. Tenk å sove bort all den fine snøen! Tenk så mye gøy man kan ha med den! Lage snømenn, grave snøhuler og bygge snøborger! Lille My er vant til å være alene om vinteren. Men hun synes jo det er litt dumt at det ikke er noen å kaste snøballer på!

Men denne vinteren blir ikke som alle andre vintre. Det kommer nemlig noen til Mummidalen! Og da skjer det som aldri har skjedd før: Mummifamilien våkner midt på vinteren! Og det er ganske rart for et Mummitroll som er vant til å våkne om våren når alt er grønt, og plutselig oppdage at verden kan være hvit.

I denne forestillingen møter vi hele Mummifamilien: Mummimamma, Mummipappa, Mummitrollet, Snorkfrøken og Lille My. Og kanskje, men bare kanskje, Sniff våger seg ut han også. For det er mye spennende som foregår. Mummidalen har nemlig fått besøk av en ekspert! En Hemul som er ekspert på alt som har med snø og is å gjøre. Han kan stå på ski, han kan gå på skøyter og han lager perfekte snøballer. Men er det lurt av Hemulen å kritisere snøballene til Lille My?
Hvordan går det med Mummifamilien på glattisen? Klarer Snorkfrøken å overtale Mummitrollet til å lære å gå på skøyter? Hvem vinner snøballkrigen? Og hvem vet, kanskje kommer trollmannen...?

Forestillingen varer i ca 1. time

Jul i MummidalenTips ein ven Skriv ut