Bringedal

Høst- og vinterturer 2011

Den siste onsdagen hver måned arrangerer aktivitetssenteret turer. Her kommer en smakebit av hva vi opplevde sist høst:

 Tur til Vestknuten

Vi startet fra Lundetun kl. 09 00 onsdag morgen, turen gikk videre til garden Omdal med bil. Det var ikke så veldig god sikt, men vi satte i gang oppover bakkene til vårt bestemmelsessted som i dag var Vestknuten. Da vi var i nærheten av målet, mistet vi oppmerkingen av stien vi var på, og da sikten var dårlig valgte vi og ikke gå lenger. Vi tente bål, spiddet pølser og hygget oss med kaffe og sjokolade. Deretter var det bare å begynne på hjemvegen. Selv om vi ikke nådde målet,  ble vi en opplevelse rikere.

                                   

GjeterskriftPå veg til Vestknuten

 

Fin høsttur i regi av Aktivitetssenteret.

Fotturen i oktober var planlagt til Solliknuten. Vi startet som planlagt men på grunn av været ble turen avkortet og vi gikk en fin rundtur i stedet. Turen var et samarbeidsprosjekt mellom: Dalane Friluftsråd (v. Frode Sandal), ergoterapeuten i Lund (Kjell Nesgård) og Aktivitetssenteret. Frode stod ansvarlig for herlig suppe til lunsj og i tillegg fortalte han mye spennende om turterrenget. Deltakerne var fornøgd med turen. Vi oppfordrer andre til å bruke dette flotte turterrenget!

 

Herlig tomatsuppe

                                                                             

 

Årets siste utflukt av aktivitetssenteret. 

Torsdag den 30. november var det duket for årets siste fottur for aktivitetssenteret. Turen gikk til Bringedal og 4 stilte opp i Tronvik kl 09.00. Været var usikkert, men det gikk bra. På vegen opp fikk vi også se det naturkreftene hadde stelt i stand; regnet hadde vasket grøfter i veien og lenger oppi dalen hadde det rast ut jord og stein helt ned til Bringedalstjødna. Vel framme i Bringedal startet vi med og lage bål for grilling av pølser, som smakte fortreffelig. Kaffe og annet godteri ble det også under presenningen. Ferdig med bålkosen og drøsen rundt bålet var det og pakke sammen og begynne på hjemturen. Alle som var med var godt fornøyd med årets siste tur.             

 

Opp til BringedalBringedal

 

                        Datagruppen på aktivitetsenteret.

                        01 – 12 – 2011. 

Tips ein ven Skriv ut