Flott julekonsert i Lund kirke

Tradisjonen tro var det også i år invitert til julekonsert på Moi i adventstida. Kirka var fullsatt tidlig søndag kveld da Nils Otto Eidem og Lise Moen ønsket velkommen. Konserten viste nok en gang at musikklivet i Lund lever i beste velgående og ikke minst at det blomstrer !

Det gikk slag i slag i mer enn to timer, og etter konserten var oppfatningen entydig : Dette var veldig bra ! Til og med bedre enn i fjor ! Følgende bidro under konserten : Moi skolekorps og Drillen, Jentekor fra Lund Musikk- og Kulturskole, Gunvall og jentene på fiolin, Lund Menighetskor, Lund Bygdekor, Hovsherad Hornmusikk/Sirdal Musikkorps, NorDan-orkesteret samt Moi Musikkorps.

Totalinntrykket var som sagt veldig bra. Noen utmerket seg imidlertid på en spesiell måte etter min oppfatning. Jeg vil spesielt trekke fram Jentekoret under ledelse av Margun Risa. Det var flott å høre på ; spesielt når en også tar i betraktning at de startet opp i høst ! Jeg vil også nevne Moi Musikkorps under ledelse av Astri Hamre. De spiller variert og har også et fint og rent samspill.

Sokneprest Knut Svenning bidro under programposten ”Vindu”. Nils Otto Eidem spurte han litt ut om hvordan det hadde vært for han og familien å komme til Lund tidligere i høst. Dessuten kom han med gode råd i forhold til god julefeiring både for barn og voksne.

Ved utgangen var det kollekt til Frelsesarmeen.

15/12-08, Svein Tore ÅtlandTips ein ven Skriv ut