www.lund.kommune.no

Et godt tilbud til senior-sjåfører.

”Åkke øve 60” avholde informasjonsmøte

Et godt tilbud til senior-sjåfører

På foreningens årsmøte ble det fremmet et forslag fra medlemmene om å avholde et informasjonsmøte for seniorer med tema seniorer og trafikk.

Leder, Ansgar Birkeland sammen med styret, fra foreningen ”Åkke øve 60” i Lund har nå tatt tak i dette forslaget og gir nå medlemmene og andre interesserte mulighet til å få kyndig informasjon om seniorer og trafikk-spørsmål.

”Vi har vært så heldige at vi har fått Karl Georg Høien fra Høien Trafikkskole i Egersund til å holde foredrag over temaene: Seniorer og sertifikatet, Nyheter i Trafikken og en ordning som heter 65 pluss. Foredraget har en varighet på ca. en og en halv time med påfølgende spørsmål fra publikum. Foredraget er avholdt både i Egersund og Stavanger med stor suksess. Høien vil svare på alle spørsmål som måtte komme opp og håper på et godt engasjement. Vi har rekvirert Lundetun`s underetasje til tiltaket  tirsdag 9. september kl. 19.00 og håper at mange vil møte opp. Foredraget er et tilbud til alle interesserte. Både medlemmer og ikke medlemmer. Alt og er gratis og klubben tar alle kostnader. Det vil bli gitt en enkel servering. Det er vårt inderlige håp at det blir mye folk og håper at befolkningen fra distriktet stiller opp. Med dette tiltaket vil vi også prøve å vise at vi er en aktiv og vital klubb. Du behøver ikke å være absolutt 60 år for å delta. Bare kom, sier Ansgar Birkeland”

 

Opprettet: 22.august.14 av Kenneth Gjesdal
Oppdatert: 22.august.14