Nøtteknekkeren på is

Direkte overført fra Den norske opera og ballett: NØTTEKNEKKEREN

Søndag 15. desember kl. 16.30 overføres Nøtteknekkeren direkte fra Den norske opera og ballett til Lund kino. Dette er en flott familieforestilling som passer for alle.

Her kan du se et lite klipp fra forestillingen

Nøtteknekkeren
Nøtteknekkeren

 

"Nøtteknekkeren" med Tchaikovsky herlige musikk er en ballett som tilhører julen. Den er verdens mest oppførte ballettforestilling og spilles hver eneste førjuls periode i mange av de største operahusene. Slik også vår egen flotte Opera gjør det. Hvert år blir billettene revet bort og det er ofte ikke mange nok dager før jul for at alle som ønsker det skal kunne få med seg denne stemningsskapende familieforestillingen.

Nøtteknekkeren er klassisk ballettmagi og Tsjajkovskijs smittende musikk. Nøtteknekkeren er små barn som i pausen danser rundt i foajeen og prøver å stå på tå i tunge vinterstøvler. Ikke rart at Nasjonalballettens juleeventyr er den ultimate førjulsopplevelsen for mange.

Vi møter lille Clara, som etter familiens juleselskap legger ut på en drømmereise. Sammen med Nøtteknekkerprinsen besøker hun fjerne steder som Snedronningens og Blomsterfeens land, og opplever dans fra alle verdenshjørner. Her er små og store ballerinaer, fargerike kostymer og storslagne scenebilder.

Billetter: barn kr 150   voksne kr 200

Forhåndssalg av billetter her   eller på rådhuset (51404700). Det kan også kjøpes billetter i døra (1 time før forestilling).

Alle er hjertelig velkommen til en flott familieforestilling.