Rådhusinngang

Mye vakkert å glede seg over i Moi sentrum

Det blomstrer i Lund

Rådhusinngang
Rådhusinngangen
Hjertet ved Rådhuset
Kommunens hjerte
Lille Napoli
Lille Napoli
Fontene-kirka
Ved båthavna
Skålan Ole G
Ole G. Ueland, Skåland
Gangveg Lundestranda
Gangveg Lundestranda

I sommer har både fast ansatte og vikarer i kommunen brukt mye tid på å gjøre det fint i kommunen. Blomster skal vannes på tørre og varme sommerdager, ugress skal bort og mye skal klippes både av plener og større vekster. Det er komplett umulig at alt skal være striglet til enhver tid.

En liten tur rundt i sentrum nå i juli viser at det er mye vakkert å glede seg over. Det er viktig å se alle blomstene - og ikke fokusere på det som måtte være negativt. Noen ser ofte ugresset og det som er vissent, men for slike vil det aldri bli tilfredsstillende. Nei, her kan både vi innbyggere og tilreisende glede seg over alt det vakre som er både i sentrum og i kommunen forøvrig. Det er også flott å se at private i Moi sentrum og andre steder har brukt mye ressurser på å gjøre det fint - et godt eksempel er Lille Napoli. (Se bildet)

Stor takk både til ansatte i kommunen, såvel faste som sommervikarer, og private som også satser på å forskjønne kommuinen - slik at alle vi andre kan glede oss over sommeren og den flotte kommunen vi er en del av.

John Skåland

 

Tips ein ven Skriv ut