Brøyting

TAKK TIL ALLE BRØYTEMANNSKAPER

Vi har fått merke at vinteren er kommet for fullt, og med den store snømengder. Da er det godt å vite at det finnes mange mennesker som er på vakt og tar seg av brøyting og snørydding.

Disse folkene jobber ofte når vi andre sitter ved ovnen og koser oss, eller sover vår beste søvn. Brøytemannskapene har ofte en svært vanskelig jobb, ofte med fare for både liv og helse.

I tillegg opplever de svært ofte kritikk fra folk som har svært lite kunnskap om snøbrøyting. Noen tror at snøen kan fjernes alle steder samtidig, andre igjen forventer at snøen som skal bort aldri må bli liggende på deres eiendom eller i deres avkjørsel. I tillegg parkeres det biler og andre doninger på en slik måte at det i stor grad hindrer brøytemannskapene.

Det kan synes som om vi nordmenn er blitt litt for kravstore, og litt for lite takknemlige. Det er ingen selvfølge at vi etter hvert finner folk som er villige til å ta brøytejobbene med alle ubehagelighetene.

 

Jeg ønsker å rette en stor takk til både kommunale brøytemannskaper, våre kontraktører som brøyter både på Ualand, Hovsherad og i Moi-området og også de mange andre som rydder våre hovedveger. Dere gjør en flott innsats for oss alle og samfunnet!

 

Hjertelig takk,

og en fredfull jul ønskes dere alle!

 

John Skåland

Tips ein ven Skriv ut