Fantastisk ”Fantasia”

Torsdag kveld og fredag formiddag har 800-900 publikummere møtt fram i NorDan-hallen for å oppleve forestillingen ”Fantasia – en reise for alle.” Nesten 500 elever fra alle skolene i kommunen samt elever fra LUMOK (Lund Musikk og Kulturskole) har på disse to forestillingene framført en stor kulturmønstring ; som en del av ”Den kulturelle skolesekken”.

Det var fantastisk å være til stede fredag formiddag fra begynnelse til slutt. Jeg tenker da på innhold, framføring, teknikk (lyd og lys) og kostymer. Helt topp ! Alle skolene bidro med egne innslag i form av sang eller dans. Elevene fra Kiellands Minne skole høstet velfortjent trampeklapp for sin framføring av musikalen ”Fame”. Det var sang, dans, akrobatikk samt en blå og fin ”amerikaner” (bil).

elever fra Nygård skole
foto: Svein Tore Åtland

Etter at skolene hadde framført sine innslag overtok elever fra LUMOK. Det var utrolig bra ! Best husker jeg de flotte kostymene og operetten som ble framført av Henrikke Tesdal og Øystein Stensheim. Utrolig flotte innslag !

Avslutningsvis takket ordfører Kjell Erfjord for en fantastisk forestilling og delte ut velfortjente blomster til rektor i LUMOK Ståle Stendahl og avd.leder kultur Kari Reianes Spangen. Alle de andre overbringes hermed verbale blomster !

23/3-07, Svein Tore Åtland