”Omis får nye venner!”

Heskestad barnehage har tradisjon for å markere FN-dagen 24. oktober på en skikkelig måte. Så også i år. Fredag ettermiddag var barn, søsken, foreldre, besteforeldre og ansatte samlet på Heskestad Kulturhus. Den gamle gymnastikksalen var nesten fullsatt da styrer Åse Eide ønsket velkommen. Hun fortalte innledningsvis litt om årets prosjekt som de har jobbet med fram mot FN-dagen. Det hadde navnet ”Omis får nye venner”. Omis bor i Nepal, og pengene som samles inn denne ettermiddagen skal sendes til Omis og vennene hans. Det var bl.a. salg av heimelaga eplesylt, flotte handlekorger som var dekorert av barna, andre fine produkter som barna hadde laget og ikke minst velsmakende mat.

Av programmet nevner jeg:

  • Framvisning av bilder som viste ulike aktiviteter i barnehagen denne høsten; både ute og inne
  • Flotte sangleker sammen med barnehage-barna. Hanne M. Hofsmo fra Lund Musikk og Kulturskole imponerte når det gjelder engasjement og ikke minst med valg av sangleker som barna helt tydelig likte å være med på.
  • Den koselige ettermiddagen ble tradisjonen tro avsluttet med deilig mat. Det var heimelaga lapskaus, kaker, saft og kaffi.

Takk for invitasjonen!

25/10-08, Svein Tore ÅtlandTips ein ven Skriv ut