Julebesøk næringsdrivende – GOD JUL!

Ordfører og rådmannens besøk av næringsdrivende i Lund ble avsluttet 22.12.10. Det er hyggelig å høre at forholdet til Lund kommune oppfattes som positivt samtidig som de næringsdrivende ser lyst på utsiktene framover. Lund kommune er for øvrig stolt av å bli kåret til landets 7. beste av totalt 430 kommuner av NHO i ”Nærings NM”.

Kiwi og Mega melder om godt salg. AMS har økt staben med 2 arbeidstakere i 2010 og er nå 17 ansatte, og de har i år hatt det beste året noensinne. Videre økning av staben planlegges i 2011. Moen bjøllefabrikk har store ordrer på bjøller til ski VM i Oslo. Moi kjøtt selger alt de klarer å produsere.

Hos Moen bjøllefabrikk
Foto: Rolv Lende

De postansatte var mer frustrerte over at bilen med all post kommer hver morgen kl 06.00 til Moi, men kun pakkene, reklamen og avisene blir satt av der. All adressert post kjøres så til Flekkefjord hvor de ansatte på Moi må komme ned for å sortere den før den blir kjørt tilbake til Moi igjen. Dette oppfattes tungvint og kundene får posten senere enn før. Kommunen vil ta dette opp med ledelsen i Posten.

Hos Posten
Foto: Rolv Lende

Lund kommune ønsker alle innbyggere og næringsdrivende i Lund en
RIKTIG GOD JUL med håp om at vi kan være med som lagbyggere sammen med dere i 2011 til felles beste!

Hos Moi Kjøtt
Foto: Rolv Lende

Hos AMS
Foto: Rolv Lende

Moi, 23.12.2010

Rolv LendeTips ein ven Skriv ut