To Rome with love

Babykino

Torsdag 16. august kl. 11.30 blir det babykino igjen. Vi viser filmen To Rome with Love.
Litt om filmen:

To Rome With Love er en hyllest til Roma, en av verdens mest fortryllende byer. Dette er historiene om de som bor i denne byen, de som er på besøk og romantikken og eventyrene de opplever. Dette er Woody Allens nye film etter suksessen Midnight In Paris.

Vi blir kjent med en anerkjent amerikansk arkitekt som gjenopplever sin ungdoms kjærlighet, en gjennomsnittlig middelklasse mann fra Roma som plutselig er Italias største kjendis, et ung par fra provinsen som blir trukket inn i hver sine romantiske møter og en amerikansk operaregissør som forsøker å sette en begravelsesagent på scenen.

Den kjente arkitekten John (Alec Baldwin) er på ferie i Roma hvor han en gang bodde i sin ungdom. Mens han vandrer i sitt tidligere nabolag møter han Jack (Jesse Eisenberg), en ung mann som ikke er ulik han selv som ung. Samtidig som han ser at Jack faller hodestups for den flørtende Monica (Ellen Page), bestevenninnen til hans kjæreste Sally (Greta Gerwig), gjenopplever John en av de mest romantiske og smertefulle episodene fra sitt eget liv.

Samtidig har den pensjonerte operaregissøren Jerry (Woody Allen) og hans kone Phyllis (Judy Davis) reist til Roma for å møte deres datter Hayleys (Alison Pill) italienske forlovede Michelangelo (Flavio Parenti). Da Jerry hører Michelangelos far synge arier i dusjen, overbevises han om at dette talentet ikke kan holdes skjult, samtidig som han øyner muligheten til å fremme sin egen karriere.

På den andre siden av byen har vi Leopoldo (Roberto benigni), en usedvanlig kjedelig fyr som våkner opp en dag og plutselig er en av Italias mest kjente menn. Paparazziene følger alle hans bevegelser, og i takt med den økende opptreden i rampelyset, innser han gradvis berømmelsens pris.

I mellomtiden har Antonio (Alessandro Tiberi) reist fra provinsen til Roma med sin nygifte kone Milly (Alessandra Mastronardi) for å imponere sine snerpete slektninger, og for å skaffe seg en statusjobb i storbyen. Gjennom misforståelser kommer de bort fra hverandre og Antonio ender opp med å presentere den fremmede Anna (Penélope Cruz) som sin kone for slektningene, mens Milly blir forført av en legendarisk filmstjerne.
Tips ein ven Skriv ut