"I Stjernespor"

Torsdag 27. november kl. 19.00 inviterer NorDan kulturfond til julekonsert i Lund kirke.

I denne forestillingen/konserten gjøres det et forsøk på å finne julens kjerne. En seriøs, men uhøytidelig drøfting rundt spørsmålene: Hva betyr julen for oss? Hva setter oss i julestemning? Og hvorfor?

Midlene som brukes er kjente og mindre kjente tekster, sanger og musikkstykker med håp om at et av dem leder oss i stjernespor mot julens kjerne. En konsert med julens budskap i ord og toner.

Om de medvirkende :

Svein Harry S.Hauge : Nordlending, ansatt som skuespiller ved Rogaland Teater siden 1994. Kjent gjennom så forskjellige ting som ; suksessmonologen ”jesus, gutten min”, komiserien ”hos Martin” på TV2 og nå sist som ansvarlig for manus og regi av mysteriespillet under ”pasjon08”

Ann-Kristin Sørvåg: Har flyttet tilbake til Stavanger etter å ha vært bosatt og virket som sanger i utlandet bl.a i Berlin i flere år. Hennes allsidighet har gitt henne flere spennende oppdrag for eksempel urfremføringr i Berlin (Schauspielhaus) operaproduksjoner samt utallige kirke og romanse konserter i inn- og utland. For tiden har hun et fruktbart ”Cross-Over” samarbeid med rapperen og sjongløren Atlars alias Lars Tønnesen.

Lars Inge Tjøstheim : Fra Skudeneshavn. Organist- og pianistutdanning fra Rogaland musikkonservatorium. Erfaren solist og akkompagnatør på begge instrumenter. Kantor i Stokka kirke i Stavanger siden 2000.Tips ein ven Skriv ut